Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی تقوی دوشنبه با تشریح و تبیین برخی اولویت های مهم وزارت نفت به ایرنا گفت: شروع طرح های جهش سوم در صنعت پتروشیمی برای دستیابی به هدف تولید ۱۳۳میلیون تن محصول در سال برای بالابردن ارزش افزوده محصولات پتروشیمی و ثروت آفرینی برای کشور می تواند از دیگر اولویت های وزارت نفت در دوره جدید باشد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی برای تحقق اهداف سند چشم انداز تولید نفت خام تا افق ۱۴۲۰ دستیابی و نگهداشت ظرفیت تولید تا حدود ۶ و نیم میلیون بشکه نفت خام در روز نیز از دیگر برنامه های مهم این وزارتخانه در شروع فعالیت خود در دولت سیزدهم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بر ضرورت برنامه ریزی و اجرای طرح های ملی به منظور جلوگیری از روند رو به رشد و افسارگسیخته مصرف بنزین و گازطبیعی در کشور و ایجاد تحول در شرکت بهینه سازی مصرف سوخت برای نقش آفرینی جدی تاکید کرد.

این کارشناس حوزه نفت و انرژی استان فارس اعلام کرد: همچنین به کارگیری روش های نوین جذب سرمایه برای اتمام پروژه های نیمه تمام سطح الارضی، بازسازی و نوسازی تاسیسات فرآوری و ماشین آلات صنعت نفت کشور نیز می تواند از دیگر راهکارها و برنامه های راهگشا و اثربخش برای ایجاد تحول در وزارت نفت دولت سیزدهم قرار گیرد.

پیگیری برای به نتیجه رسیدن مطالعات جامع مخازن کشور برای یافتن روش های بهینه افزایش ضریب بازیافت، تکمیل طرح ملی خط لوله گوره جاسک و احداث پایانه صادراتی جاسک، اتمام تمامی پروژه های جمع آوری گازهای همراه میادین نفتی، پیگیری طرح بومی سازی گروه کالای راهبردی صنعت نفت از دیگر اولویت های وزارت نفت از نظر این کارشناس حوزه انرژی در استان فارس است.

تقوی همچنین اتمام عملیات گازرسانی به تمام صنایع و شهرها به منظور عدم نیاز به توزیع سوخت مایع برای مصارف صنعت و خانوار و در نتیجه امکان صادرات فرآورده های نفتی ، تکمیل طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخارات بنزین) در تمام انبارهای نفت، جایگاه های عرضه سوخت بنزین و نفتکش های سوخت رسان از مهمترین اولویت های این وزارتخانه ذکر کرد.

وی گفت: توجه ویژه به سرمایه های انسانی وزارت نفت از جمله در بخش های عملیاتی و تحقق مطالبات به حق پرسنل و نیروی انسانی نیز می تواند در دستور و اولویت جدی برنامه های این وزارتخانه در همین شروع فعالیت دولت سیزدهم و مسیر تحول آفرین آن واقع شود.

اولویت های نفتی در استان فارس

این کارشناس حوزه نفت و انرژی همچنین برخی از اولویت ها و برنامه های کارساز وزارت نفت در استان فارس را نیز بیان کرد و گفت: تعیین تکلیف ساخت پالایشگاه ۱۲۰هزار بشکه ای پارس جنوبی، تصمیم گیری و تعیین تکلیف اجرای طرح‌های پتروشیمی خط اتیلن مرکز (پتروشیمی چهارگانه استان فارس)از جمله این برنامه های راهبردی است.

وی اضافه کرد: اجرای طرح جامع پروپیلین استان فارس (احداث مخازن ذخیره‌سازی و تأسیسات بارگیری پروپیلن در مرودشت و احداث خط لوله انتقال پروپیلن از عسلویه به مرودشت) تسریع در احداث ایستگاه های تقویت فشارمیادین گازی هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک از جمله طرح های اولویت دار و برنامه های مدون وزارت نفت در استان فارس است.

تقوی همچنین بر ضرورت اجرای طرح افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی انبار نفت شهید تندگویان و اتصال آن به خطوط سراسری انتقال فرآورده های نفتی کشور نیز تاکید کرد.

او پیشنهاد داد که اعطای مجوز ساخت انبارنفت با ظرفیت ذخیره سازی ۱۵۰میلیون لیتر در جنوب فارس به منظور امنیت تامین پایدار فرآورده های نفتی از سوی بخش خصوصی و نیز شروع تولید زودهنگام از میدان نفتی خشت، جمع‌آوری گازهای مشعل میادین سروستان و خشت از مهمترین اولویت ها و برنامه های توسعه ای و تحول گرا حوزه وزارت نفت در این استان باشد.

برچسب‌ها نفت لارستان صادرات نفت دولت سیزدهم صنایع پتروشیمی فارس پروندهٔ خبری نقشه راه فارس در افق ۱۴۰۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نفت لارستان صادرات نفت نفت لارستان صادرات نفت دولت سیزدهم صنایع پتروشیمی فارس استان فارس وزارت نفت دولت سیزدهم اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان