Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس؛ گروه رادیو و تلویزیون: طی روزهای اخیر حمله‌ به شبکه پویا توسط برخی از فیک نیوزها و توسط برخی چهره ها در فضای مجازی شدت یافته است و برخی تلاش کرده اند تا با برداشت های شخصی و گاهی اشتباه از برنامه های این شبکه، آن را به اجرای سند 2030 در تلویزیون ارتباط دهند.

این در حالی است که چند روز پیش رهبر معظم انقلاب در سخنانی بر آموزش کودکان و نوجوانان تاکید کردند و حتی درباره اجرای سند ۲۰۳۰ توسط برخی افراد ناباب و غافل و نفوذ در آموزش و پرورش هشدار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر گلایه ها از شیوه اداره مهدکودک ها تا جایی پیش رفت که در نهایت به منظور یکدست شدن آموزش ها به کودکان و نظارت بر محتوای آموزش به این گروه سنی، مهدکودک ها به زیرمجموعه آموزش پرورش منتقل شدند.

در همین فاصله اما هجمه ها با نظم خاصی بر شبکه کودک و محمد سرشار مدیر آن افزایش یافت.

بلافاصله چند کانال ظاهرا انقلابی که ادعای محرمانه نوشتن و از پشت پرده ها گفتن دارند، با بهانه‌هایی پی در پی به شبکه پویا و مدیرش حمله کردند و اتهام اجرای سند ۲۰۳۰ را متوجه این شبکه دانستند.

این در حالی است شبکه کودک از جمله شبکه هایی است که این روزها حتی خانواده‌هایی که مشتری برنامه های ماهواره بوده‌اند نیز کودکان خود را با خیال راحت به این شبکه می سپارند و می دانند که با تماشای برنامه های این شبکه خطری متوجه کودکان‌شان نیست.

اما این برنامه ها چه ویژگی هایی دارند که هم کودکان آنها را دنبال می کنند و هم خانواده ها از آن استقبال می کنند؟ از جمله این برنامه ها می توان به «پاشو پاشو کوچولو» اشاره کرد که به جنبه های تعلیم و تربیت که در نظام آموزشی به آن کمتر پرداخته می شود، می پردازد.

 

**«پاشو پاشو کوچولو» کامل ترین برنامه ویژه خردسالان

شخصیت اصلی این مجموعه به عهده سارا روستاپور از مجریان باسابقه حوزه خردسال است و با نام «خانم بهار» در برنامه حضور دارد.

برنامه «پاشو پاشو کوچولو» که کامل ترین برنامه در حوزه خردسالان است به نوعی جبران کاستی های نظام آموزشی است. این برنامه در ۲۰۰ قسمت به تهیه کنندگی یوسف سرشار و کارگردانی مهدی نیک روش برای شبکه پویا تهیه و تولید شده و جامعه هدف این برنامه کودکان زیر ۶ سال هستند و هدف آن هم موضوعات آموزشی و تربیتی است.

موضوع «پاشو پاشو کوچولو» به نوعی به سبک زندگی ارتباط دارد و هدف آن این است که به خردسالان کارهایی که از زمان بیدار شدن باید انجام دهند از جمله عادت صبحانه خوردن، ورزش کردن، کمک به مادر در کارهای خانه و... را آموزش دهد.

 

همچنین یادگیری برخی مهارت هایی که در دوران خردسالی می توان فرا گرفت از جمله کاردستی، نقاشی و آموزش برای مشارکت های اجتماعی به زبانی ساده و قابل فهم برای خردسالان از دیگر مواردی است که در این برنامه به آن پرداخته می شود.

کاری که این برنامه قرار است انجام دهد پرداختن به جنبه های تعلیم و تربیت است که در نظام آموزشی کمتر به آن پرداخته می شود و در واقع جبران کاستی های نظام رسمی آموزشی است و کامل ترین برنامه در حوزه خردسالان به شمار می رود.

**قصه خانواده های ایرانی در انیمیشن های ایرانی

تولید پویانمایی در ساختار صداوسیما برعهده مرکز پویانمایی صباست و شبکه آموزش وظیفه ای در این موضوع ندارد، اما همین شبکه تنها یک مورد مجموعه انیمیشن برای دختر بچه ها ساخته که اتفاقا مخاطبان پر و پاقرصی دارد. این برنامه برای نمونه سازی روش تولید صنعت پویانمایی کات اوت در شبکه کودک مدیریت شد تا به تولید برسد.

قصه های ببعی و ببعو برگفته از کارتون کیتی است. با این تفاوت که در نسخه ایرانی، به فرهنگ ایرانی توجه ویژه ای شده و خرسال جامعه و فرهنگ خود را در این انیمیشن می بیند.

 

هر قسمت به موضوعی خاص می‌پردازد و طی ماجراهایی که برای شخصیت های داخل انیمیشن اتفاق می افتد مضامین مختلف اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی به طور غیرمستقیم به خردسالان آموزش داده می شود.

خانواده ببعی متشکل از پدر، مادر و 2 خواهر است که هر بار قصه ای ساده و آموزشی را روایت می کنند. ترانه تیتراژ ابتدایی آن نیز امروز از جمله محبوب ترین شعرهای کودکانه به شمار می رود.

**اینجا جایی برای خاله و عموهای موسیقی محور نیست

طی نیمه دوم دهه 80 و نیمه اول دهه 90 برنامه های موسیقی محور ویژه کودکان به شدت در تلویزیون فراگیر شدند. هر برنامه با حضور عمو یا خاله ای و یک یا چند عروسک و مملو از موسیقی هایی که تنه به تنه آن ور آبی ها می زدند، روی آنتن می رفتند. ملاک و معیار این بود که اگر بناست آموزشی صورت بگیرد، موسیقی بستر مناسبی برای ارائه آن است. در حالی که شبکه پویا به مرور این فضا را شکست و از حضور خاله و عموهایی استفاده کرد که توانستند در فضایی عقلایی تر و استفاده به جا از موسیقی برای بچه ها برنامه های پرمخاطب بسازند.

**خداحافظی با بن تن، دیجی مون و ...

یکی دیگر از اقدامات دقیقی که در شبکه پویا صورت گرفته این است که دیگر خبری از پخش هر کارتونی نیست. اگر یک زمانی برنامه های کودک در قرق دیجی مون و بن تن و ... بود، حالا با دقت نظر بیشتری نسبت به انیمیشن ها تصمیم گیری می شود و بنا به گروه سنی مخاطبان این شبکه، در هر زمانی کارتون های مناسب همان گروه سنی به روی آنتن می رود.

 

**روستاپور: سواد رسانه ای و استاندارد حرف اول را می زند

در همین رابطه با سارا روستاپور که کودکان او را با نام خاله سارا می شناسند، گفت وگو کردیم. او برنامه هایی نظیر پاشو پاشو کوچولو، مهد پویا و .. را در برای کودکان ساخته است.

روستاپور درباره سطح استاندارد برنامه های شبکه کودک به فارس گفت: خوشبختانه در این شبکه بحث سواد رسانه ای حرف اول را می زند و بسیار رعایت می شود. تمام برنامه ها باید در حد استاندارد باشند و هر برنامه سازی نمی تواند در خانه بنشیند و برای خودش طرحی بنویسد و به شبکه ارائه بدهد تا ساخته شود.

 

وی ادامه داد: شبکه کودک اتاق فکر منسجم و به روزی دارد که نیاز سنجی می کنند و بر اساس نیاز کودکان و نوجوانان، اقدام به طراحی می کنند. بعد با برنامه سازان تماس می گیرند و به آنها سفارش کار می دهند. آن هم با قواعد و قوانین بسیار سخت گیرانه ای. در گام بعدی یک سردبیر از طرف برنامه ساز و یک سردبیر از طرف شبکه که هر دو باید حداقل مدرک تحصیلیشان دکترا باشد، معرفی می شوند و بعد طراحی برنامه شکل می گیرد. پس از آن هم یک گروه ناظر بر محتوا نظارت دارند تا کار در سطح استاندارد تولید شده باشد.

روستاپور تاکید کرد: این نکته خیلی مهم است که شبکه کودک با هزینه و بودجه بسیار پایینی اداره می شود و حتی نیروهایی که در آن مشغول به کار هستند، بسیار اندکند اما با حساسیت بسیار بالایی فعالیت می کنند. این شبکه حتی شورای شعر و موسیقی هم دارد و نظارت جدی بر این موضوع می شود. به همین دلیل برنامه ها با کمترین درصد خطا کار می کند و در حال حاضر نیز نمونه یک شبکه موفق است.

این برنامه ساز و مجری کودکان درباره انتقادات و هجمه هایی که این روزها به محتوای برنامه های شبکه کودک شده نیز گفت: بالاخره زمانی که یک قطار به سرعت در حال حرکت است، عده ای تصمیم می گیرند که آن را از ریل خارج کنند. به همین دلیل شروع می کنند به سنگ پرانی و هرجا که باشد را می زنند. من الان هیچ برنامه در دست ساختی با این شبکه ندارم که فکر کنید به خاطر وابستگی این حرف ها را می زنم. خیر. ولی به جرات می گویم که مدیریت آقای سرشار بر شبکه کودک بی نظیر است. 

وی ادامه داد: ایشان فردی بسیار متدین و معتقد به اصول اسلامی هستند و تربیت بچه ها برایشان اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل به هیچ عنوان از محتوا نمی گذرد و بسیار حساس و دقیق است و بر کارها نظارت بالایی دارد.

روستاپور گفت: وقتی مدیری این همه زمان و انرژی سر یک کار می گذارد، مشخص است که دشمنانش تاب نمی آورند و از هیچ تلاشی برای تخریب وی فروگذار نمی کنند.

**سلامیان: در شبکه کودک همه چیز با دقت انتخاب می شود

با محمود سلامیان از جمله دیگر برنامه سازان حوزه کودک نیز درباره شرایط فعلی شبکه کودک گفت و گو کردیم. او معتقد است در حال حاضر فضای تعاملی بسیار خوبی در شبکه پویا فراهم است و در جذب مخاطب نیز بسیار موفق عمل کرده است.

او در گفت وگو با فارس گفت: در این باره که شبکه چقدر موفق عمل کرده، میتوان به آمار نظرسنجی ها استناد کرد و در این زمینه عملکرد آن و حجم مخاطبان کاملا مشخص است. در چنین شرایطی  نمی توان نسبت به آن چشم پوشی کرده و یا آن را مخدوش کرد. مثلا در حوزه پخش انیمیشن، شبکه کودک پروتکل بسیار سخت گیرانه ای دارد. انیمیشن های خارجی بسیار کم شده اند و در خرید و انتخاب انیمیشن ها بسیار دقیق و به روز عمل شده است. اما هر انیمیشنی در شبکه کودک جایی ندارد.

سلامیان در ادامه درباره مدیر این شبکه نیز گفت: یکی از مهمرتین نکات آقای سرشار، جوان بودنشان است و خط شکن این جریان در تلویزیون است و در عین حال تجربه بسیار بالایی دارد و در عین اینکه جوان است، تجربه دارد و در حوزه کودک و کار رسانه ای برای کودک تجربه بسیاری داشته است. او  فرد فعالی است که با حجم بالا کار می کند. قطعا وقتی به ایشان مدیریت یک شبکه سپرده می شود، یعنی اعتماد به ایشان دارند آن هم برای شبکه ای با این حجم از مخاطب.

 

وی اظهارداشت: پشتکار و خستگی ناپذیر بودن ایشان باعث شده که مشکلات صداوسیما نظیر مشکلات مادی نتواند ایشان را به زانو دربیاورد. آقای سرشار فقط مدیر نیست. من تا به حال چندین بار رفت و برگشت کلامی با او داشته ام و خودشان ایده پرداز هستند و اصلا فرد پشت میز نشینی نیست که بخواهد فقط برنامه روی آنتن ببرد.

تهیه کننده برنامه ململ توضیح داد: بیشتر برنامه های این شبکه با ایده آقای سرشار به روی آنتن می رود و تهیه کننده زرنگی می کند که از این ایده ها استفاده می کند، بدون اینکه نامی از مدیر ببرد.

ضمن اینکه ایشان نویسنده هستند و قبل از اینکه مدیر شبکه کودک باشد، نویسنده است و این شاخه ادبی و فرهنگی به برنامه های شبکه کمک بسیاری کرده و توانسته سطح عمومی برنامه ها را ارتقاء بدهد. همچنین ایشان در حوزه کودک در فضاهای مختلف و موقعیت های مختلف برای بچه ها فعالیت کرده است و کارنامه کاملا شفافی دارند. میزان فعالیت هایشان در حوزه کودک بسیار زیاد بوده و مانند بقیه مدیرها نیست که شاید بسیاری از آنها در کارشان تخصص نداشته باشند.

 

ایشان به جای اینکه شبکه کودک را کوچک و بی حاشیه کند، آن را به 3 کانال مجزا تبدیل کرد و همین نشان می دهد که این فرد ایده ها و برنامه های بسیاری برای شبکه پویا دارد. آقای سرشار جزو معدود مدیران فرهنگی و رسانه ای است که واقعا دغدغه کارش را دارد و فقط به گسترش کار فکر می کند.

مثلا شبکه امید را ایشان پایه گذاری کرد ولی در ادامه آن را از این مدیر گرفتند ولی او خم به ابرو نیاورد و به کارش ادامه داد.

وی در پایان گفت: حساسیت بسیار بالایی در انتخاب افراد وجود دارد و هیچکس پشت در اتاق مدیر شبکه کودک باقی نمانده است. برخی اصلا با تفکر ایشان همراه نبودند. عده ای هم آمده اند و طرح خوبی برای برنامه سازی نداشته اند. از همه چهره های حوزه کودک هم دعوت کردند که برخی به بار نشست و برخی هم به نتیجه نرسید.

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان تلویزیون شبکه پویا رادیو محمدرضا سرشار شبکه کودک پاشو پاشو کوچولو انیمیشن ها برنامه ها شبکه پویا شبکه کودک حوزه کودک روی آنتن رسانه ای بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان

سفر به دبی، نگین درخشان خاورمیانه، تجربه‌ای بی‌نظیر برای تمام اعضای خانواده، به خصوص کودکان خواهد بود. با وجود پارک‌های آبی هیجان‌انگیز، سواحل زیبا، مراکز خرید مدرن و جاذبه‌های تفریحی متعدد، دبی مکانی ایده‌آل برای کودکان در سنین مختلف است. برای اینکه کودکان نیز بتوانند از سفر به دبی لذت ببرند، نیاز به اخذ ویزای این کشور دارند. در این مطلب به طور کامل به شرایط اخذ ویزا دبی برای کودکان پرداخته و اطلاعات جامعی در مورد انواع ویزا، هزینه، مدارک و نحوه دریافت آن ارائه خواهیم کرد.

شرایط ویزای دبی برای کودکان

سفر به دبی، شهری مدرن و پرجاذبه، می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده برای کودکان باشد. اما برای ورود به این کشور، کودکان نیز مانند بزرگسالان به ویزا نیاز دارند.

کودکان زیر 2 سال: کودکان زیر 2 سال در صورت همراهی با پدر و مادر و داشتن گذرنامه جداگانه، نیازی به ویزای دبی ندارند.

کودکان 2 تا 15 سال: کودکان 2 تا 15 سال برای سفر به دبی باید ویزای توریستی دریافت کنند.

کودکان بالای 15 سال: برای کودکان بالای 15 سال، قوانین ویزای دبی مشابه بزرگسالان اعمال می‌شود.

انواع ویزای کودکان

برای اینکه بتوانید در سفر به دبی کودکان خود را به همراه داشته باشید، می‌توانید یکی از انواع ویزاهای آن را دریافت کنید، که در ادامه معرفی می‌کنیم:

ویزای توریستی: رایج‌ترین نوع ویزا برای کودکان، ویزای توریستی است که به آنها اجازه می‌دهد تا 90 روز در دبی اقامت داشته باشند.

ویزای اقامتی: برای کودکانی که قصد اقامت بلندمدت در دبی را دارند، ویزای اقامتی صادر می‌شود.

ویزای تحصیلی: کودکانی که قصد تحصیل در مدارس دبی را دارند، باید ویزای تحصیلی دریافت کنند.

هزینه دریافت ویزای توریستی دبی برای کودکان

هزینه دریافت ویزای توریستی دبی برای کودکان شامل موارد مختلفی است. متقاضیان باید 255 درهم بابت فعالسازی پرونده خانوادگی خود پرداخت کنند. علاوه بر آن 492 درهم برای ورود کودک به دبی، 440 درهم هزینه مهر ویزا باید پرداخت شود. البته در نظر داشته باشید که بسته به نوع ویزای توریستی این هزینه می‌تواند کاهش یا افزایش داشته باشد. به طور مثال هزینه ویزای کودکان زیر 18 سال برای 10 روز 85 درهم، ویزای یک ماهه بین 120 تا 270 درهم بسته به نوع سینگل یا مولتی بودن و ویزای دو ماهه نیز 280 تا 380 درهم است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی برای کودکان

برای اینکه بتوانید برای کودکان خود ویزای مسافرتی به دبی را دریافت کنید، ارائه مدارک زیر الزامی است:

گذرنامه: ارائه اصل و کپی گذرنامه کودک با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر عکس: ارائه دو عدد عکس پرسنلی با زمینه سفید برای کودک مدارک هویتی: ارائه اصل و کپی شناسنامه یا کارت ملی کودک نامه رضایت والدین: در صورتی که کودک با یکی از والدین سفر می‌کند، ارائه نامه رضایت با امضای و مهر سرپرست دیگر الزامی است. بلیط رفت و برگشت: ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما برای اثبات تاریخ ورود و خروج از دبی تمکن مالی: ارائه گردش حساب بانکی یا نامه تمکن مالی سرپرست از بانک برای اثبات تمکن مالی کافی بیمه مسافرتی: ارائه بیمه مسافرتی با پوشش کامل هزینه‌های درمانی در طول مدت اقامت در دبی برای کودک هزینه صدور ویزا: پرداخت هزینه صدور ویزا به صورت آنلاین یا حضوری بهترین تفریحات دبی برای کودکان

دبی جاذبه‌های تفریحی متعددی برای کودکان دارد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

باغ وحش دبی: این باغ وحش یکی از بزرگترین باغ وحش‌های جهان است و حیوانات مختلفی از سراسر دنیا را در خود جای داده است. پارک آبی آکواونچر: این پارک آبی بزرگترین پارک آبی سرپوشیده در جهان و دارای سرسره‌های آبی هیجان‌انگیز، رودخانه‌های خروشان و استخرهای موج‌دار می‌باشد. دبی مال: این مرکز خرید بزرگترین مرکز خرید جهان است و دارای انواع فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و شهربازی سرپوشیده می‌باشد. کی واندرلند: کی واندرلند دبی با چرخ و فلک عین دبی، بلندترین چرخ و فلک دنیا، و همچنین باغ‌های زیبا، نمایش‌ها و سرگرمی‌های متنوع، مکانی ایده‌آل برای تفریح کودکان و خانواده‌ها است. موزه کودکان دبی: این موزه به طور خاص برای کودکان طراحی شده است و دارای فعالیت‌های آموزشی و سرگرم‌کننده متعددی می‌باشد. ساحل جمیرا: این ساحل یکی از زیباترین سواحل دبی است و مکانی مناسب برای شنا، آفتاب گرفتن و ورزش‌های آبی می‌باشد. نکات مهم برای دریافت ویزای کودکان

برای اینکه در مسیر دریافت ویزای دبی برای کودکان موفق شوید، در نظر گرفتن نکات زیر ضروری است.:

برای دریافت ویزای دبی کودکان، پدر به عنوان قیم و سرپرست شناخته می‌شود که حامی مالی کودک است. پدر باید توان مالی کافی برای تامین هزینه‌های کودک در طول سفر را دارا باشد. مدت ویزای کودکان معادل مدت اعتبار ویزای پدر است. دریافت ویزای دبی در فلای‌تودی

سفر به دبی به همراه کودکان می‌تواند تجربه‌ای فوق‌العاده و خاطره‌انگیز باشد. با اخذ ویزای دبی برای کودکان و برنامه‌ریزی مناسب، می‌توانید از بهترین جاذبه‌ها و تفریحات این شهر زیبا برای کودکان خود لذت ببرید. فلای‌تودی با ارائه خدمات ویزای آسان و سریع، شما را در این سفر یاری خواهد کرد.

فلای‌تودی، به عنوان یکی از معتبرترین مراجع خدمات مسافرتی، امکان اخذ ویزای دبی برای کودکان را در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه برای شما فراهم می‌کند. با مراجعه به وب‌سایت فلای‌تودی و تکمیل فرم درخواست ویزای دبی برای کودکان، می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان کارشناسان مجرب فلای تودی بهره‌مند شوید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای دبی فرزند خود را دریافت کنید. علاوه بر خدمات ویزا، می‌توانید از دیگر خدمات این شرکت مانند رزرو بلیط هواپیما، رزرو هتل و بیمه مسافرتی نیز در سفر به دبی استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل